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Q. What are my voting rights in the Condominium 
Association? 

A. The owner or owners of a single condominium unit 
shall collectively be entitled to one vote for that 

condominium unit. 
 
 

Q. What restrictions exist in the condominium documents 
on my right to use my unit? 

A. Use is limited to residential purposes for each 
residential unit.  No restrictions exist on children 

residing in the Condominium.  However, there are a 
number of use restrictions set forth in Paragraph 10 of 
the Declaration of Condominium. 

 

Q. What restrictions exist in the condominium documents 
on leasing my unit? 

A. All leases or rental agreements must be in writing.  In 
addition, no condominium shall be sold on a time share 

basis.  The Association reserves the right to prescribe 
reasonable rules and regulations relating to the lease 

and rental of units and to enforce the same directly 

against such tenant or other occupant by the exercise 
of such remedies as the Board of Directors of the 
Association deems appropriate, including eviction.  See 
Paragraph 3.3 and 21 of the Declaration of 
Condominium.  The Declaration of Condominium 
permits the record owners of all units of any building 

within the Condominium to, by the unanimous vote of 
all such record owners and as approved by the 
Association, prohibit the rental of all such units in the 
building and to designate the building as a “non-rental 
building”. (See Declaration of Condominium, Section 
21.2) 

 



Q. How much are my assessments to the Association for 
my unit type and when are they due? 

A. The monthly assessments are currently $1250 for a 5 
bedroom unit and $1250 for a 4 bedroom unit.  
Assessments for each unit are a percentage of the total 
expenses of the Association equal to the square 

footage of the unit divided by the total square footage 
of all units within the Condominium. 

 
Q. Do I have to be a member in any other association?   

A. As stated, you are only required to become a member 
of the Association. 

 
Q. Am I required to pay rent or land use fees for 

recreational or other commonly used facilities?  If so, 

how much am I obligated to pay annually? 
A. You are not required to pay rent or land use fees for 

recreational or other commonly used facilities. 
 

Q. Is the Condominium Association or other mandatory 
membership association involved in any court cases in 
which it may face liability in excess of $100,000?  If 
so, identify each such case. 

A. The Association is not involved in any court cases.  
There are no other mandatory membership 

association. 
 

 
NOTE:  THE STATEMENTS CONTAINED HEREIN ARE ONLY                          

SUMMARY IN NATURE.  A PROSPECTIVE PURCHASER 

SHOULD REFER TO ALL REFERENCES, EXHIBITS HERETO, 
THE SALES CONTRACT, AND THE CONDOMINIUM 
DOCUMENTS. 

 
 

Receipt of this Questions and Answers Sheet it 

acknowledged this_____day of_________20__. 
 
 

Purchasers                                 _____________________ 
   
                                                            _____________________ 

 


